Vi sparar viss data för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda NVDB's webbplats godkänner du detta.

Webbinarier

För att sprida information om vår verksamhet och utbilda våra leverantörer har vi ett mål att varje år hålla sex webbinarier, tre på våren och tre på hösten, med olika relevanta teman. Webbinarierna är öppna för alla som är intresserade, men riktar sig främst till de som är leverantörer till NVDB och då framförallt kommuner.

Vi skickar ut inbjudningar ungefär två veckor innan webbinarierna äger rum och en vecka innan publicerar vi en nyhet om desamma på NVDB.se.

Webbinarierna är 30-45 minuter långa och behandlar vanligtvis ett eller två ämnen som vi bedömer vara av vikt som vi vill belysa lite extra. Vi vill underlätta leverantörernas arbete generellt samt underlätta att höja kvaliteten på leveranserna.

Vi har samlat alla våra tidigare webbinarier under fliken Presentationer och där kan man hämta hem powerpoint-presentationerna för att se vad de handlar om. Vill man ha tillgång till en inspelning får man höra av sig till oss på indatastod@trafikverket.se så hjälper vi till.

Har man förslag på teman till kommande webbinarier eller önskar att vara med på sändlistan till våra inbjudningar går det bra att höra av sig till oss på indatastod@trafikverket.se.